Polje ekspertize

Propratit ćemo Vaš projekat do kraja i bit ćemo uspješni o tome!

Visoka i niska gradnja

Lake d.o.o., Sarajevo BiH, nudi usluge projektovanja, monitoringa, revizije, nadzora i kontrole nad izvršenjem radova u području gađevine i strukturalne arhitekture, ovisno o projektu, samostalno ili u saradnji sa kooperantima.

Težimo ka savremenim standardima građevinarstva i strukturalne arhitekture pri finalnom proizvodu kada govorimo o cjenovnoj efikasnosti, jednostavnosti i funkcionalnosti, kao i dugoročoj izdržljivosti, estetici i održavanju objekta u zavisnosti od izbora materijala, ugrađene tehnike i dorade istih.

Svi objekti su tretirani u skladu sa izborom materijala, tehničkim uslovima, standardima i relevantnim regulacijama, sa osnovnim ciljem dosezanja optimalnog odnosa između cijene i kvaliteta, uzimajući u obzir i pridržavajući se svih ostalih zahtjeva i aspekata.

Proizvodnja građevinske stolarije

Stolarija LAKE je specijalizirana za proizvodnju prvoklasne građevne stolarije.

Sobna, balkonska, ulazna vrata, te prozora i pokretnih grilja za prozore i balkonska vrata, proizvodimo od najkvalitetnijeg sušenoga drveta: jele, smreke, bijelog bora i hrasta. Sve se izrađuje u okviru standardnih dimenzija, a također i prema dimenzijama naručitelja.

Izrada je od prvoklasne građe, na optimalnih od 8 do 12% vlage i to na mašinama renomiranih proizvođača FELDER. Kapacitet proizvodnje je ograničen isključivo za potrebe objekata koje gradi LAKE ili male serije (5-50 komada građevinske stolarije).

Stolarija LAKE vlastiti proizvodni program i poslovnu politiku definira vrhunskim kvalitetom, te korištenjem isključivo prirodnih materijala koji čine posebnu ugodnost u okviru stambenih i drugih prostora, kao i uštedom energije. 

Drvo kao prirodni materijal svojom ljepotom i kvalitetom i danas odolijeva trenutnim modnim varijacijama, a mi se trudimo zadovoljiti sve zahtjeve naših kupaca, te u skladu sa pravilima struke ispostaviti proizvod koji će i kvalitetom i ljepotom zadovoljiti ukus i najzahtjevnijeg naručitelja.

Izrađujemo za Vas: ulazna vrata, sobna vrata, dovratnici, drveni prozori, balkonska vrata, grilje, stepeništa, drvene stepenice, ukrasne lajsne, drveni stolovi, ostala drvna galanterija.

Poslovno savjetovanje (Business Consulting)

Zadovoljstvo kupaca

  • Istraživanje trzišta - identifikacija potreba kupaca;
  • Pravila poslovnog upravljanja;
  • Monitoring inspekcije;  

Smanjenje operativnih troškova

  • Pregled i analiza operativnih troškova;
  • Uvođenje operativne profitabilnosti;
  • Analiza efikasnosti;

Poboljšanje radnog učinka

  • Trening osoblja;
  • Izgradnja tima; 

Izgradnja efikasnog operativnog sustava

  • Dizajniranje sustava;
  • Strateško planiranje, Izrada operativnih priručnika sa dijagramima toka dokumenata, dizajniranje Managment Information Sustems-MIS-a