Projekti

Propratit ćemo Vaš projekat do kraja i bit ćemo uspješni o tome!

Kroz svoje poslovanje težimo ka što humanijoj eksploataciji resursa, kako kroz izgradnju, koristeći adekvatne načine projektovanja i ugradnje kvalitetnih materijala, tako i kroz životni vijek svojih objekata, gdje je značajno smanjena potrošnja. Želimo da ovakav način razvoja trajno uđe u kulturu poslovanja u kulturu izgradnje!"

LAKE Skenderpašina

Stambeni objekat lociran u samom centru Sarajeva, Skenderpašina 31, spada u novu generaciju zgrada, koje imaju visoke usloveenergetske efikasnosti čime je na minimum smanjen negativan uticaj po okolinu.
Više informacija

BIG BOX Sarajevo Mall

Projekat koji je u idejnoj fazi, uključuje završenu opširnu studiju izvodljivosti, idejni projekat, te zemljište spremno za izgradnju, na raspolaganju je budućem investitoru kojželi ući na tržište – brzo i veliko!
Više informacija

Courtyard by Marriott

Hotel nudi sve potrebne sadržaje za komforan boravak klijenata koji Sarajevo posjećuju u poslovne svrhe, te kako je smješten na Skenderiji.
Više informacija

House of Europe

LAKE d.o.o. je u roku od 12 mjeseci izgradio dva (povezana) objekta, Lamelu B i Lamelu C, po jako strogim zahtjevima sadašnjih zakupaca.
Više informacija

Lamela D

Lamela D je dio stambeno-poslovnog centra LAKE, koji je izgrađen za tržište. Lake d.o.o. je ovdje nastupio kao investitor, te u saradnji sa svojim kooperantima izvršio cjelokupno upravljanje projektom.
Više informacija